Hjertemand.dk

Skvatman mig her og Skvatman mig der…

IMG_9504

Jeg skal bare tage sig sammen… Bla, bla, bla… Jeg burde, Jeg skulle… Jeg ved om nogen det er nemmere sagt end gjort… Jeg ved om nogen hvor stor smerten kan være i at blive bevidst om der er “noget” galt… Der er noget der ikke virker mere… Noget der ikke ER mere… Drømme der brast…

 

Jeg havde det med at se mig omkring… Mmmm… Det her er sgu meget godt… En ok dejlig kone, to rimeligt søde børn, hus, have, bil, job… Hvad mere skal der til? En øl, lidt fodbold, ny bil, ny computer… Sparke lidt dæk… Lidt sex i ny og næ… Resten klarer jeg selv i badet eller foran computeren… Det er sgu egentligt ok… If it aint broken, dont fix it!

 

Var  det, det!? Er det virkeligt det?

 

Nej GU er det ej!!

 

Ikke mere… Ikke for mig… Jeg er stadig for magelig… Stadig for isoleret… Stadig for bange… Stadig for afhængig… Men jeg forsøger… Prøver… Handler… For at blive bevidst… Komme ud af det der ikke tjener mig mere… Jeg vil frem… Jeg vil op… Jeg vil ud!

 

Jeg manglede passion… Dybde… For meget flugt… For meget hverdag… Grå trummerum… Jeg manglede… Jeg manglede… Mig selv… Meget…

 

Og jeg beklager… Jeg vidste ikke bedre… Jeg beklager dybt og inderligt… Savner stadig mig selv… Men jeg er bedre til at møde mig selv… Med mig selv… I mine behov… Mine længsler… I naturen… I bevægelse… I mit møde med andre…

 

Mænd!? Hvor er I -Savner I ikke noget andet… Noget dybere… Ikke der er noget i vejen med en øl, sparke dæk eller fodbold… Men… Come on! Hvor er dybden i nærværet… Står du ved dine dybeste længsler og passion?! Er DU tilfreds? -Hvis du er, så fred være med det…

 

Hvem er du når verden vakler? Når du mister dit job? Når du mister din kone? Har DU din identitet i det ydre, eller i en anden person… Jeg havde…

 

Hvorfor… Er det… At det, efter min opfattelse, ofte er kvinden der brækker sig over denne “trummerum” og siger stop… (måske fordi jeg selv oplevede det) Er mænd bedre til at “nøjes” Eller er vi bare Fucking dårlige til at tage ansvar for os selv -Og kvaliteten af relationen til os selv -Og andre… Der er ingen andre end MIG til at tage ansvar… For Mig… Mit liv… Det er IKKE min hustru der holder mig tilbage… Det er ikke mit job der holder mig tilbage… Det er ikke min fortid der holder mig tilbage… Det er ikke regeringen… Det ER mig! …MIG!!

 

Pickup your balls… Get moving…

 

Hov! Hov! Hvad med dig selv! Tror du kan side der bag computeren og skrive og spille kong gulerod… Og bare sende det her ud på nettet -Hvad gør du lige selv, HVA!!!

Ja… Hvad gør jeg lige selv? Prøver for meget… Og handler for lidt…

Leave a Reply