Hjertemand.dk

For fuck da! Velkommen!

Hej alle sammen… Det her er da en totalt glædens dag!

 

Hjertemand

Hjertemand.dk er i luften! Så småt ihvertfald…

Det er her det kommer til at ske… Mine udbrud… Mine erfaringer… Min vej på livets vej… Min vej på vej til at komme til kernen af den mand jeg er -Og som jeg har glemt lidt hen af vejen…

 

Jeg vil dele af mine erfaringer som en passioneret mand, der har valgt at leve efter hjertet, min intuition og i dyb tillid til at alt er som det skal være. Mit håb er at DU kan bruge noget af det jeg kaster mig ud i og deler…

9 thoughts on “For fuck da! Velkommen!

 1. Helle

  Tillykke med din helt egen personlige blog ! :-D – det er så mega FEDT !! ;-) – glæder mig til og læse dine spændende indlæg, historier,digte etc.. ! :-) KNUS

 2. Vincent

  Super god !!
  Tillykke med din blog, det bliver spænende at læse.

  Hilsen Vincent

 3. John Rudolf

  En del af det at være mand – sådan har Jeg det altså, og ja det er en generalisering: At være mand inkludrer en vilje til at rydde ud i fup og svindel: At få rent bord: At kunne skabe en ligeværdig samtale mand og mand imellem med integritet, ærlighed og uden shit:
  – Det er muligt at Jeg er galt på den – en del af mig håber det ligefrem, men mit shitbarometer er gået agurk over det tilsyneladende tilfældige sammenfald der er med hjertemand vs hjerteland.dk – 2 sites som umiddelbart virker lige lovligt højtflyvende.
  Som det siges: There is no Free lunch… – Tilstedeværelse på nettet rummer altså – ifølge talemåden altid en intention om at sælge noget, og om så det er ens søster der er en god shaman eller andet, så virker det ufatteligt frastødende på mig, med en reklame indpakket i løgne om kærlighed…

 4. hjertemand Post author

  John Rudolf, det er helt ok dit shit barometer går amok… Det er vel i bund og grund en sund reaktion. Hjertemand og hjerteland kender hinanden… Det ser jeg ikke noget problem i… Freelunch? Løgne? Der går mit shitbarometer igang…

  God søndag…

Leave a Reply