Hjertemand.dk

Hjertemandens hjerte kalder på handling…

IMG_1988

 

Det er SÅ angstprovokerende… Og sårbart… Men jeg skal det her… Hellere dø i forsøget på at stå ved mit hjerte… End at dø uden at have prøvet…

Igennem flere år har jeg vidst jeg har talent for at bruge min ro, intuition og hænder til at connecte med mennesker og skabe tryghed.
Jeg har brugt min “gave” hele mit liv -Siden jeg var barn -Og vi, i min familie havde børn i aflastning. Børn med varierende typer af svære handicaps. Jeg har altid haft den umiddelbare, lette og åbne tilgang til at møde mennesker og gøre dem trygge og rolige i mit nærvær.

Og jeg bruger det i min profession som pædagog.

Igennem de sidste år har jeg skærpet mig i dette. Og tiden er til at jeg tager det til næste niveau.

Der er mange grunde til at jeg føler mit “kald” skal tages alvorligt nu. Jeg ser verden… Jeg mærker verden og ser der er noget galt. Inde i mig… I forhold til resten af verden… Jeg passer ikke ind mere… Måske jeg aldrig har gjort det!? Måske har jeg slet ikke lyst til at passe ind?!

Tiden går hurtigere og hurtigere. Vi er forjagede. Vi er travle. Jeg ser vi glemmer os selv -På mange plan. Oplever på egen krop hvor svært jeg også har det med at være nærværende med det jeg er i lige nu. Altid videre. På det næste projekt. Genkender du det? Og vil du også noget andet?

Jeg føler det her dybe kald… Føler dybt ind at der er noget jeg skal.
Jeg vil skabe nærvær… Jeg vil skabe ro… Jeg vil skabe mit eget liv med mit hjertes kald! Jeg vil tage mine talenter alvorligt… Inden jeg brækker mig selv i stykker i forkvaklede forsøg på at passe ind i en verden der knækker mig… Jeg vil tage ansvar for at skabe den forandring der skal til for at jeg trives… For at jeg føler den gave jeg har, kommer frem i verden!

Og kommer frem til dig! Du skal bare sige Ja! Og være nysgerrig på dig selv…

Derfor vil jeg tilbyde det jeg kan for dig… Åbne fuldt og helt for de energier jeg fornemmer. Åbne helt og fuldt for min intuition for at give min gave til verden… Til dig… Og til mig selv…

________________________________
Healing og massage…
40 min healing og 40 min massage: 300,-
_________________________________

Savner du kontakt med den du dybest set er?
Længes du efter mere af det du fornemmer inden i dig?
Igennem min healing og massage vil du komme mere i kontakt med den du er, inderst inde -Give dig selv en inderlig gave og et frirum til dig…
Hvor DU mærker hvad DU er. Inden i… Inde under stress og jag. Ingen krav ingen pres… Kun dig og din vækst…
Føler du dig kaldet til at prøve “det” jeg kan… Føler du dig kaldet til at give dig selv en gave?

Leave a Reply