Hjertemand.dk

Skvatman ll

barbwire
-
-
Der er selvfølgelig mange grunde til at man bliver/er en skvatman. En masse ydre faktorer, så som kvindedomineret samfund, kvindelige pædagoger overalt i institutionerne, skolerne, uddannelsesstederne, regeringen, Mænd og fædre der ikke formår at sætte et maskulint spejlebillede op for sønnerne. Min mor gjorde ikke dit og min far gjorde ikke dat. Den kan man bare som mand, ikke holde sig fast i. Forevigt. Buhuuuu. Det er de andres skyld. Tør øjnene blidt og tag dine nosser i dine egne hænder  NU!
-
-
Lader du stå til?
Tager du handling på det du ikke vil mere?
Hvad er det egentligt du vil i DIT liv?
-
-
Du har i sidste ende selv har ansvaret for hvordan DU håndterer dig selv og dit liv -NU- Er du tilfreds med det du gør for dig selv?
Holder du dig selv og dine nærmeste for nar, ved ikke at give det DU har -Din gave. Til dig selv og verden?!
-
-
Din egoistiske strattenrøver! Du skulle sgu skamme dig!
Der er sgu ingen der gider tørre røv, undskyld, øjnene på en voksen mand -Der egentligt bare er et forvokset barn… Kom… Ud af offerrollen, du har haft det svært nok nu… I langtid nok nu -Kom -Lokke, lokke – I dare you!
-
-
Det er sgu ok at knække sammen af sorg. Af vrede -Over man ikke er behandlet ordentligt den gang man var afhængig af  mor og far. Men det er fortid nu. Det er sgu ok at spørge om hjælp og støtte til at komme videre…
-
-
MEN DET ER VI SKU IKKE SÆRLIGT GODE TIL! 
-
-
Hvorfor tror I at så mange mænd går helt i hundene når verden vakler for dem? Skilsmisse, tab af job, osv, osv. Fordi vi tror vi skal klare os selv hele tiden. Og endelig ikke vise vi er sårbare og pisse bange. Det er her det virkelige mod viser sig. Krøller man(d) sig sammen og formår ikke at gøre andet end bare at smide sig foran tv’et når man kommer hjem fra arbejde. Eller flygter på den ene eller anden måde. Eller… Eller… Kaster  du dig med frådende angst og vilje ud i at se på det der gør ondt i dig. Det DU længes efter.
-
Ved du ikke hvordan du kommer videre -Op og ud af hullerne… Så gælder det samme råd som sidst. Søg på Google.
Mandeterapi, Mandeterapeuter, David Deida, Eli Buren (Der forøvrigt afholder workshop på Samsø sidst i september -Kun for mænd) Tomas Friis (der arrangerer før nævnte workshop) TNT-Reclaim your balls workshop… Der er masser af gode muligheder for at se dybere.
-
-
Der er også fantastiske mandecentre rundt i de større byer i DK -Hvor man kan henvende sig -Anonymt for en snak.
-
-
Og ja.  Det her er er jo også for at give mig selv et seriøst spark i bollerne. Ikke kun at pege fingre. Hvordan ser JEG selv ud når jeg ser ud på mig selv i spejlet?! Egentligt rimeligt godt, lige nu, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er ved at finde min gave til verden. Min vej. Og ARGH! Har sku lyst til at brøle!!! På trods af at jeg er pisse bange -Og totalt sårbar.
-
-
Er din kvinde umulig? -Så er det måske fordi Hun er (ubevidst) frustreret over at se dit store potentiale gå til spilde… ? Måske… Bare måske…

One thought on “Skvatman ll

  1. Tomas Friis

    Godt brølt MAND
    … og tak fordi du husker mig! Vi er nødt til at rotte os sammen – med os selv og hinanden. Fordi mænd VOKSER, og falder og rejser sig og falder og rejser sig og vokser videre – sammen med andre mænd
    Ho!

Leave a Reply